dr Vogel


PUUR NATUUR

Kuurne
A.Vogel wereld


Over het merk A.Vogel


Alfred Vogel was een onvermoeibare onderzoeker, een begenadigd spreker, een wereldreiziger en een mens die als geen ander begreep hoe de natuur werkt en geneest. Zijn kennis en zijn bekwaamheid legden de basis voor het merk A.Vogel.


Zijn hele leven heeft Alfred Vogel zich ingezet voor de erkenning van de natuur- en plantengeneeskundeA.Vogel Bambu is 100% natuurlijk en bevat geen cafeïne. Een lekkere en gezonde koffievervanger voor elk moment.

Bambu 100 gr  - 200 gr


Herbamare Original :

Glutenvrij kruidenzout bereid met verse groenten en kruiden! 100% natuurlijke smaakmaker!


Herbamare Original van A.Vogel, een zout bereid met verse groenten en kruiden, is een 100% natuurlijke smaakmaker die zich uitstekend leent voor veel gerechten en voor een glutenvrij dieet. Herbamare bestaat uit zeezout en 14 verschillende verse biologische geteelde groenten, tuinkruiden en specerijen. Verder maken de als kelp bekende zeewieren, die rijk zijn aan mineralen en jodium, Herbamare tot een waardevolle en heerlijk smakende verrijking van de maaltijd. De verse bestanddelen worden in het zeezout verwerkt en vacuum gedroogd


Herbamare : 125 gr - 250 gr -  500 gr


Herbamare Aroma is 100 % plantaardig en samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde biologische groenten, sojasaus en extract van kelp.

Herbamare Aroma : 85ml : € 4,99


Herbamare Bouillonbasis is een glutenvrije, zuiver plantaardige basis voor een verrukkelijke bouillon.

Herbamare Bouillonbasis   250g    € 5,49


Dieetzout met verschillende verse biologisch geteelde groenten, tuinkruiden en specerijen.

Herbamare Natriumarm 125g   € 3,99


Boldocynara forte : Goed voor gal-en leverfunctie


Boldocynara forte van A.Vogel is een 100% natuurlijk middel dat de functie van lever en gal ondersteunt. Het product heeft een goede invloed op de vertering van vetten en helpt bij een opgeblazen gevoel na het eten. Dat komt doordat Boldocynara forte een krachtige concentratie artisjok (Cynara scolymus) bevat: een plant die erom bekend staat de spijsvertering goed te ondersteunen.