snoep en suiker


PUUR NATUUR

Kuurne


Lovechock chocolade


1 reep = 2.99 €

JE VOELT JE LEKKER, ENERGIEK, BLIJ, ONTSPANNEN EN VREUGDEVOL!

  GOED IDEE VOOR ALLE STUDENTEN


Raw chocolate heeft meer effect dan gebrande cacao. Lovechock kan je een weldadig, prettig gevoel geven, voor langere tijd je concentratie en je creatieve energie verhogen. Chocolade heeft een prettige energetische werking op het hart en kan je helpen je op een warme manier te verbinden met anderen. Soms kan hij ook je sensuele energie versterken. Hoe Lovechock op je inwerkt, kan van moment tot moment en van persoon tot persoon verschillen.


HOEVEEL HEB JE ERVAN NODIG?

Omdat Lovechock een sterker effect heeft dan ‘normale’ chocolade, heb je er minder van nodig. Een klein stukje kan al een prettige voldoening geven. Wat goed voelt, is per persoon heel erg verschillend. Experimenteer ermee en voel zelf wat voor jou goed voelt.

LIEFDESTOFJES

Cacao bevat van nature heerlijke stofjes die je stemming positief beïnvloeden. Deze stofjes geven je een vrolijk, fantastisch en verliefd gevoel.

Cacao verbetert je stemming doordat er tryptofaan in zit, dat van nature vrolijk maakt, stress vermindert en ontspant! Tryptofaan werkt in op je serotoninehuishouding, de stof die je stemming positief beïnvloedt. Tryptofaan zit ook in bananen, avocado’s,  pompoenpitten en pecannoten.

Cacao bevat anandamide, dat vrijkomt in je hersenen na het sporten, het euforische gevoel dat ‘runners high’ heet. .

Cacao bevat fenylethylamine (PEA), dat je verliefd, blij, opgewonden en aantrekkelijk doet voelen.

Cacao is één van de rijkste voedselbronnen in flavonoïden (antioxidanten).

Een glas chocolademelk bevat twee keer meer antioxidanten dan rode wijn en drie keer meer dan groene thee. Koud gemalen cacao bevat ook nog eens tot twee keer meer antioxidanten dan gewone, hoog verhitte cacao!

Lovechock  bevat ongeveer  theobromine.  Theobromine zorgt ook voor een algeheel gevoel van welzijn en draagt daarom ook bij aan de werking van chocolade als afrodisiacum.


Suiker en suiker vervangerprodukten)


Rietsuiker 

- grove en fijne rietsuiker

- rietsuikerklontjes


Suikervervangers

Agave siroop


Rijstsiroop


Ahornsiroop


Stevia

- stevia poeder

- stevia tabletten

- stevia vloeibaar