Zarqa


PUUR NATUUR

Kuurne

Het verhaal achter Zarqa


Alleen wat je huid echt nodig heeft

Na jarenlang onderzoek heeft Zarqa huidverzorging ontwikkeld met een effectieve werking. Deze werking wordt ontleend aan lichaamseigen zouten en mineralen uit de Dode Zee, samen met zeer essentiële plantenextracten en werkstoffen die in bijna alle producten zijn verwerkt. Deze combinatie van werkstoffen zorgt voor een optimale verzorging van de (gevoelige) huid.


De Dode Zee ligt op circa 400 meter beneden de zeespiegel in de woestijn en wordt gevoed door onderaardse minerale bronnen. Door de uitzonderlijke ligging en klimatologische omstandigheden ontstaat er een extreem hoog gehalte aan magnesium, calcium en kalium, broom en andere mineralen en sporenelementen vrijkomt. Dermatologisch onderzoek heeft aangetoond dat deze bijzondere samenstelling van het water en de modder van de Dode Zee een grote therapeutische invloed heeft op de huid.Zarqa is zuiver, natuurlijk en mild ontwikkeld om risico op allergie te minimaliseren. De producten geven de huid wat het nodig heeft om te herstellen. Parfum en conservering zijn de twee belangrijkste allergieën die een allergie kunnen oproepen. Daarnaast kunnen veel andere synthetische ingrediënten als paraffine, kleurstoffen en parabenen allergische reacties oproepen.


Zarqa kiest bewust voor natuurlijke en plantaardige werkstoffen die de huid in balans brengen. Daarom wordt er geen parfum of onnodige conservering gebruikt. Bovendien zijn de verpakkingen en tubes zo ontwikkeld, dat de werkzame stoffen beter bewaard blijven zonder dat onnodige irriterende conservering hoeft te worden toegevoegd. Vanuit de filiosofie dat Zarqa achter de kwaliteit van de producten staat, hanteert Zarqa een Niet tevreden... Geld terug Garantie Mocht je dus wel een huidreactie krijgen op een product krijg je je geld terug. Ook al heb je het product gebruikt. Meer over deze garantie lees je op onze Niet Tevreden... Geld Terug pagina


Zarqa is zuiver en mild ontwikkeld om risico op allergie te minimaliseren. De producten van Zarqa bevatten geen parfum of onnodige conservering, hierdoor werken ze zuiver en de producten zijn zélfs geschikt voor de meest gevoelige (hoofd)huid. Zarqa is vrij van: Synthetische parfums, parabenen, onnodige toevoegingen of irriterende stoffenDe producten zijn hygiënisch verpakt  in tubes of flacons met pompen of afsluitbare doppen. Zo blijven de actieve werkstoffen bewaard zonder dat er conservering nodig is. Vanzelfsprekend zijn de verpakkingen recyclebaar.   


ZARQA : zuivere en milde HUID verzorging
Zelfs personen met een schilferige huid (psoriasis) hebben een uitstekend resultaat door het gebruik van ZARQA produkten


De producten van Zarqa zijn te verdelen in zeven categorieën:


° Dode Zee Zouten : dode zeezout :   7.55 per kg of  26.40 /5 kg

•Gezichtsverzorging - Face Care   vb  anti-age cème : 20.80 €/50 ml

•Lichaamsverzorging - Body Care  vb bodymilk  13.95 €/200 ml

•Onzuivere huid - Young Care  vb cream tube 75 ml : 10.35 €/75 ml

•Haarverzorging - Hair Care vb shampoo tegen schilfertjes : 12.65 €/200 ml

•Voetverzorging - Feet Care :vb  voetbadzout met magnesium : 7.85 €/500 gr

•Baby & Kind Verzorging : vb body oil : 13.30 €/200 ml