koken met Pascale Naessens

 

PUUR NATUUR

Kuurne

Uit Pascale Naessens kookboeken

Ingrediëntenlijst van producten

Alle producten zijn verkrijgbaar

Zaden

Pompoenpitten , Chiazaad, Hennepzaad, Sesamzaad, lijnzaad, bijenpollen, gebroken lijnzaad

 

Koudgeperste (van de eerste persing ) oliën

Kokosvet, Sesamolie, geroosterde sesamolie, extra vierge olijfolie, hazelnootolie ,roomboter

 

Gedroogde Kruiden

Basilicum, bieslook ,dille, dragon, kaneelpoeder, kaneelstokjes, komijnzaad , koriander ,kurkuma, laurierblaadjes, lavendelbloemetjes ,oregano, Provençaalse kruiden , rozemarijn ,steranijs, tijm

 

Gedroogde specerijen

Cayennepeper, fleur de sel, peperbollen, groen, rood,wit,zwart, zeezout

 

Kazen, melk , yoghurt en Biologische eieren

Verse geitenkaas ,zachte geitenkaas, feta, , jonge kaas , kokosmelk, kokosyoghurt,

geitenyoghurt,

 

Zeewier :

Norivellen , Arame, agar-agar, wakame

 

Bonen

Kikkererwten , groene linzen( ook rode en blonde) , witte bonen

 

Granen en vlokken

Zilvervliesrijst(volle rijst) , quinoa , haverzemelen , havermout,

Melen

Speltbloem, boekweitbloem

 

Pasta

Sobanoedels , volkoren pasta

 

Zoetmiddelen

Vaste Honing en vloeibare honing , Kokosbloemsuiker,

Azijn

Balsamicoazijn, appelazijn (=zachte azijn), umebosi azijn,

 

kruiderijen

Grof zeezout, Sojasaus (tamari), miso (donkere) , rode currypasta, groene currypasta, pesto, tomatenpuree wasabi, ambachtelijke mayonaise, ambachtelijke mierikswortelmosterd en mosterd met zaadjes

 

Noten

Amandelen , amandelschilfers, cashewnoten , hazelnoten, kokosschilfers, pecannoten, pistachenoten (gezouten en ongezouten), pijnboompitten, kokosnootpoeder (=gemalen kokos), walnoten

,

Gedroogde vruchten

Ongesuikerde abrikozen, moerbeien, veenbessen, gojibessen, pruimen, veenbessen, vijgen

 

chocolade

Donkere chocolade 74 %, donkere chocolade 100%, pure cacaopoeder

 

Vleesvervanger

Tempé (tempeh), tofoe (tofu)

 

Shiitake paddenstoelen

Notenpasta (pindapasta, hazelnootpasta, amandelpasta)

Granola