Vleesvervangers -diepvries

 

PUUR NATUUR

Kuurne

 

Vegetarische Diepvriesprodukten

 

Onze producten zijn gemaalkt met hoogwaardige ingrediënten, hebben een rijke smaak en een stevige bite...

 

Puur Natuur heeft heerlijke vegetarische vleesvervangers in het assortiment.

Onze producten zijn snel te bereiden en gemakkelijk in het dagelijks gebruik voor het hele gezin.

 

Onze soja is niet afkomstig uit genetisch gemodificeerde bronnen

We gebruiken geen kunstmatige kleur-of conserveringsmiddelen, en er zitten geen geharde vetten in onze producten.

 

Probeer onze smakelijke worstjes eens met een broodje of in combinatie met een aardappelgerecht. De balletjes smaken bijvoorbeeld heerlijk bij pastagerechten en onze burgers zullen een hit op de BBQ zijn. Met de lekkere Toscaanse carré maak je een snelle en gemakkelijke maaltijd.

 

 

 

 

Kaasburger

De kaasburger omhult romige vegetarische kaas met een krokante, gepaneerde korst, lekker bij diverse aardappelgerechten of op een broodje

Bereiding

Onze kaasburgers zijn gemakkelijk te bereiden in de oven en in de koekenpan.

Oven / 180°C

Bak de kaasburger in het midden van een voorverwarmde oven gedurende 12-14 minuten. Halverwege keren.

Koekenpan / 4-6 MIN

Verhit boter en/of (olijf)olie en bak de kaasburger op hoge temperatuur. Regelmatig keren

 

Schnitzel

De schnitzel, met een basis van soja- en tarwe-eiwit, heeft een karakteristiek lekkere, knapperige buitenkant. De vulling is stevig; dit product is heerlijk bij aardappeltjes en gekookte groenten. Een citroentje mag natuurlijk niet ontbreken.

Bereiding

Onze schnitzels zijn gemakkelijk te bereiden in de oven en in de koekenpan.

Oven / 180°C

Bak de schnitzel in het midden van een voorverwarmde oven gedurende 6-8 minuten. Halverwege keren.

 

 

GroentenBalletjes

Met de balletjes op basis van soja- en tarwe-eiwit kunt u zelf lekker variëren. Ze passen in roerbakgerechten uit elke windstreek en zijn een ideale snack om te dippen.

Bereiding

Onze balletjes zijn gemakkelijk te bereiden in de oven en in de koekenpan.

Oven/ 180°C

Bak de balletjes in het midden van een voorverwarmde oven gedurende 6-8 minuten. Halverwege keren.

 

Koekenpan/ 4-5MIN

Verhit boter en/of (olijf)olie en bak de balletjes op matige temperatuur gedurende 4-5 minuten. Regelmatig keren.

 

Balletjes met paprika-basilicumsaus (snack)

 

 

4 personen

 

 

Benodigdheden

400 gram Groentenballetjes

1 teentje knoflook

6 ontvelde rode paprika's in olie (pot)

2 eetlepels olijfolie

3 eetlepels fijngehakte basilicum

zout, peper

25 g boter of 4 eetlepels olie

 

Voorbereiden

Pel en snipper het teentje knoflook. Meng en pureer in de keukenmachine een saus van de knoflook, de paprika, de olijfolie en de basilicum. Breng op smaak met zout en peper.

 

Bereiden

Bak de balletjes in een voorverwarmde oven (180°C) gedurende 6-8 minuten, halverwege keren. Of in de koekenpan: verwarm boter en/of (olijf)olie en bak de balletjes 4-5 minuten tot ze goudbruin zijn.

 

Serveren

Doe het sausje in een kom en leg de balletjes op een schaal