brood van bakkerij "DE TROG"


PUUR NATUUR

Kuurne

Brood  van Bakkerij de "De Trog".


Wanneer mag je een brood, een bio brood noemen?


Een brood is bio wanneer er geen bindmiddelen, bewaarmiddelen of broodverbeteraars worden gebruikt.

Er wordt gist of/en zuurdesem gebruikt om te bakken.

De structuur is vast maar luchtig en je kan genieten van een krokante korst. Zuurdesembrood stamt nog uit de oertijd en wordt gemaakt met desem. Maar daarnaast heb je nog heel wat meer soorten broden.




De beste ingrediënten,

Een traditionele ambachtelijke werkwijze,

Lange rust- en rijstijden,

Een enthousiaste ploeg vakbekwame bakkers,

Een moderne bakkerij,

Héél véél passie en liefde voor het vak en een glimlach…

Het recept voor jouw héérlijk ambachtelijk brood…

GENIET ERVAN!!


   Levering : Elke Dinsdag en elke donderdag

 

 Gistbroden  

Pompoenpitbrood

Wit brood

Volkorenbrood

Avondbrood (bevat meer eiwitten en minder suikers)

Ovenmolleke (bruin rozijnenbrood)

Roggeverdommeke (roggebroodje met rozijnen)

PUUR  speltbrood 

 

Havervlokkenbrood

Bruin brood

Lijnzaadbrood 

Drielingbrood

Ardeens brood

Abdijbrood

Sesambrood

Zonnebloembrood


 

  Gist-  en  desembrood

                                                                          Tarwevlokkenbrood

                                                                           Meergranenbrood



Zuurdesembrood 

PUUR Speltbrood

Rijstbrood

Déjeunerbrood

Sesambrood

Zonnebloembrood



Ontbijtkoeken en pistolets


Extra

Sinterklaas : Klaaspaard

Kerstmis : kerststerren

Valentijn : Valentijnsharten

Pasen : Paashazen


Gebak


lijst van alle broden en gebak  verkrijgbaar in de winkel

     www.detrog.be