brood van bakkerij "DE TROG"

 

PUUR NATUUR

Kuurne

Brood van Bakkerij de "De Trog".

 

Wanneer mag je een brood, een bio brood noemen?

 

Een brood is bio wanneer er geen bindmiddelen, bewaarmiddelen of broodverbeteraars worden gebruikt.

Er wordt gist of/en zuurdesem gebruikt om te bakken.

De structuur is vast maar luchtig en je kan genieten van een krokante korst. Zuurdesembrood stamt nog uit de oertijd en wordt gemaakt met desem. Maar daarnaast heb je nog heel wat meer soorten broden.

 

 

 

De beste ingrediënten,

Een traditionele ambachtelijke werkwijze,

Lange rust- en rijstijden,

Een enthousiaste ploeg vakbekwame bakkers,

Een moderne bakkerij,

Héél véél passie en liefde voor het vak en een glimlach…

Het recept voor jouw héérlijk ambachtelijk brood…

GENIET ERVAN!!

 

Levering : Elke Dinsdag en elke donderdag

Gistbroden

Pompoenpitbrood

Wit brood

Volkorenbrood

Avondbrood (bevat meer eiwitten en minder suikers)

Ovenmolleke (bruin rozijnenbrood)

Roggeverdommeke (roggebroodje met rozijnen)

PUUR speltbrood

Havervlokkenbrood

Bruin brood

Lijnzaadbrood

Drielingbrood

Ardeens brood

Abdijbrood

Sesambrood

Zonnebloembrood

 

Gist- en desembrood

Tarwevlokkenbrood

Meergranenbrood

 

 

Zuurdesembrood

PUUR Speltbrood

Rijstbrood

Déjeunerbrood

Sesambrood

Zonnebloembrood

 

 

Ontbijtkoeken en pistolets

 

Extra

Sinterklaas : Klaaspaard

Kerstmis : kerststerren

Valentijn : Valentijnsharten

Pasen : Paashazen

 

Gebak

 

lijst van alle broden en gebak verkrijgbaar in de winkel

www.detrog.be